Huyze De Pauw

VMANAGER Performance

Huyze De Pauw is een woonzorgcentrum met zorghotel voor seniorenzorg en serviceflats in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De site is opgebouwd uit een in verschillende fases gerealiseerde en gerenoveerde gebouweninfrastructuur.

De opdrachtgever wilde, na de bouw- en verbouwingswerken van de laatste jaren, expliciet aandacht besteden aan de gebouweninfrastructuur op energetisch gebied om het energieverbruik en de energierekening te verlagen.

Opdrachtnemer VMA is met VMANAGER gespecialiseerd in geïntegreerde energierenovaties en energieoplossingen. Zowel de technische installaties als het globale gebouw- en gebruikersgedrag komen hierbij aan bod.

Building Technologies

We gebruikten de volgende diensten voor dit project:

VMANAGER

We realiseerden bij Huyze De Pauw een uitgebreid pakket aan energiebesparende maatregelen mét energieprestatiegarantie: stookplaatrenovatie, WKK-inregeling, aangepaste regelingen op stookplaatsen, plaatsing van PV-panelen, monitoringsystemen, analyse van grootverbruikers, … Dat leverde een totale jaarlijkse CO2-besparing van 128 ton per jaar.

Informatie over het project

Bouwheer

VZW Huyze De Pauw

Uitvoeringstermijn

2020 - 2029

Klant

VZW Huyze De Pauw